+45 60 13 13 03 support@netraket.dk

Elementor er en populær sidebygger til WordPress, der gør det let at designe en hjemmeside uden at skulle kende til programmering. Det er et smart værktøj til dig, der gerne vil have en flot hjemmeside, men som ikke har de vildeste skills inden for at bygge hjemmesider.

Her er guiden til at bygge din første WordPress-hjemmeside med Elementor.

Trin 1: Vælg en hosting service

Før du kan begynde at bygge din hjemmeside med Elementor, skal du vælge en hosting service. Der er mange forskellige muligheder, så undersøg priser, kundeanmeldelser og funktioner, og vælg en service, der passer til dine behov og budget. Som eksempel kunne du vælge at webhotel hos enten One.com eller Simply.com. En tredje løsning kunne være at få en hostingløsning hos NetRaket. Som medlem af NetRaket familien kan du nemlig få en væsentlig billigere hosting-løsning. Den kan du læse mere om ved at klikke her.

Trin 2: Installér WordPress og Elementor

Når du har valgt en hosting service, kan du endelig installere WordPress og Elementor. De fleste hosting services har en enkel installationsproces, og Elementor kan installeres som en plugin i WordPress. Det gør du i kontrolpanellet ved at klikke på “plugins” og herefter tilføje en ny.

Trin 3: Vælg et Elementor-tema

Lige så snart Elementor er installeret, kan du begynde at designe din hjemmeside. Elementor fungerer med de fleste WordPress-temaer, men det kan være en fordel at vælge et tema, der er specielt udviklet til Elementor for at få mest muligt ud af dets funktioner.

Trin 4: Design din hjemmeside

Når du har valgt dit Elementor-tema, kan du begynde at designe din hjemmeside. Elementor har en intuitiv drag-and-drop-editor, der gør det let at tilføje og tilpasse elementer på din side.

Tilføj sider og indlæg til din hjemmeside, og tænk over, hvordan din indholdstruktur skal være.

Mangler du nogle gode råd, har vi tidligere udgivet en række artikler der omhandler, hvordan du laver et flot design til din hjemmeside. Herunder kan du klikke videre og få lidt brugbare tips og tricks til din nye hjemmeside:

Designstrategi til den perfekte hjemmeside for din virksomhed

Skab visuel sammenhæng på din hjemmeside med flotte billeder, farver og teksturer

Trin 5: Tilføj plugins

Elementor fungerer med de fleste WordPress-plugins, så tilføj de plugins, der er relevante for dit formål og din forretning. Er du i tvivl om hvilke plugins der er de rigtige for dig? Så tøv ikke med at tage kontakt til os!

Trin 6: Tjek din side for hastighed og sikkerhed

Brug en plugin som f.eks. WP Rocket til at tjekke din side for hastighed og sikkerhed. Optimer din side, så den ikke er for langsom og for usikker. Som en del af vores Serviceplan sørger vi hos NetRaket også for denne del, så vores kunder kan føle sig i trygge hænder.

Spar tiden – sæt en professionel på opgaven

Elementor er en nem og effektiv måde at designe en WordPress-hjemmeside på, men det kan stadigvæk være en udfordrende platform at arbejde med. Husk på, at du altid kan få hjælp fra en professionel, og få en hjemmeside leveret på kort tid.

Hvad gør NetRaket?

NetRaket står for alt, der har med din hjemmeside at gøre. Vi hjælper dig gerne med at bygge den fra bunden, tage billeder til din hjemmeside og skrive tekster, hvis du skulle have behov for det. Når din hjemmeside er færdig, holder vi gerne din hjemmeside ved lige. Som en del af vores Serviceplan kan du nemlig få løbende hjælp til din hjemmeside, ligesom vi kan sørge for både hosting samt holde din side sikker.

Vi passer gerne din hjemmeside, så du kan passe dine forretninger og holde fokus på dine mål.