+45 60 13 13 03 support@netraket.dk

fuld service på din hjemmeside

Vi holder din
hjemmeside i topform

Vi holder din
hjemmeside i topform

Din hjemmeside skal bare fungere! Med en serviceplan skal du kun henvende dig ét sted. Slut med at blive sendt videre!

Vi står for hele hjemmesiden

Domæne, webhotel, WordPress, plugins, temaer, sikkerhed, hastighed og løbende ændringer. Alt sammen til en fast lav månedlig pris!

 

Service

Vi er eksperter i hjemmesider, og vi sidder klar til at hjælpe dig med hvadend din hjemmeside har brug for. Bare fortæl os hvad der skal gøres, så fikser vi det.

Sikkerhed

Vi kombinerer de bedste og mest anerkendte sikkerhedsværktøjer i industrien for at give en samlet sikkerhedsløsning i topklasse

Overvågning

Alle sider med serviceplan forbindes til vores interne kontrolpanel hvor vi konstant holder øje med siderne. Vi får endda alarmer hvis der opstår problemer så vi kan reagere med det samme.

Hastighed

Vi optimerer din side med ledende værktøjer og overvåger konstant hastigheden. Det betyder også at søgemaskinerne stoler mere på din hjemmeside.

Kompetent og personlig service

Kompetent og personlig service

Slut med “det kan vi desværre ikke hjælpe med” og “der skal du have fat i….”

Med netrakets serviceplan følger der helt reelle arbejdstimer. Så hvis du lige skal have ordnet lidt småting, så siger du bare til. Vi hopper ind og ordner problemerne for dig – uden at der kommer en ekstra regning. Så du kan bare sende os en email med nye billeder eller skrive hvis der skal ændres en tekst – så skal vi nok klare den. Du kan selvfølgelig også selv tilgå dit WordPress kontrolpanel hvis du ønsker det.

Klippekort inkluderet

Hver 2. måned optjener du et klip på en halv times arbejde, og du kan have op til 3 timer stående. Når der udføres servicearbejde afregner vi per påbegyndte halve time, så længe der er klip til det. Bemærk at sikkerhedshændelser er dækket af serviceaftalen uden at det påvirker klippekortet!

Dansk ansigt-til-ansigt service

Vi anvender videoopkald med skærmdeling når vi udfører service. På den måde kan vi tale direkte sammen og kigge på siden sammen imens vi taler. Og så taler vi dansk. På den måde undgår vi misforståelser. Og de fleste rettelser laver vi enten imens vi taler eller umiddelbart efter mødet. Bare send os en mail, så vender vi tilbage med et tidspunkt og et link til videochatten. Foreslå eventuelt et par tidspunkter i mailen som passer med din egen kalender..

Brug for mere hjælp?

De fleste ting kan klares med de inkluderede service timer. Derudover indeholder pakken også værktøjer som gør det legende let selv at redigere ting på siden. Og skulle du alligevel have brug for mere hjælp, så er vi selvfølgelig klar til at hjælpe i præcis det omfang du har behov for. Og abonnenter kan hyre os til alle slags web, design og programmeringsopgaver for kun 395 kr pr time.

Opdateret ALTID

Opdateret ALTID

Vi sørger for at holde din WordPress installation, dine plugins og dine temaer opdaterede. Og hver gang vi har opdateret, så tester vi at siden stadig fungerer som den skal. Vi opdaterer selvfølgelig også dine sikkerhedscertifikater og licenser.
En opdateret hjemmeside er en mere sikker hjemmeside.

Sikkerhed

Sikkerhed

hjemmesider bliver hacket hver eneste dag

sikkerhedshuller fundet i WordPress i 2021

%

af mindre virksomheder blev angrebet sidste år

%

flere hackerangreb i år end sidste år

Hvis du har haft en WordPress side med lidt trafik, så er sandsynligheden høj for at du allerede har oplevet hackerangreb, malware, virus eller lignende. Mange installer tilfældige sikkerhedsplugins i blinde, eller betaler for et professionelt plugin som de ender med at konfigurere forkert. Vi har udvalgt 3 sikkerhedsplugins som er bygget til at fungere godt sammen med hinanden. Og vi sætter dem op så de fungerer korrekt. Vi kobler dem desuden op til NetRakets kontrolpanel som giver os direkte besked hvis en af vores sider bliver angrebet. Vi stoler på vores sikkerhedssetup – og derfor er den tid vi bruger på beskyttelse af din hjemmeside inkluderet i serviceaftalen – og det bruger ingen af dine service klip!

Skjuler gængse adgangsveje

Hvis man kan bryde ind på én side kan man som regel bryde ind på mange! Vi flytter simpelthen de døre som hackerene forsøger at sparke ind. Så er hackeres tvunget til at bruge tid hvis de gerne vil ind, i stedet for bare at bruge samme hack som de gør på alle andre sider. Og det betyder at bot-angreb, hvor et stykke kode forsøger at ramme millioner af sider samtidig, ikke vil fungere på din side.

Login-sikkerhed

Brugerkonti er noget af det mest skræbelige på en hjemmeside. Hvis det lykkes en hacker at logge ind kan de gøre hvad som helst. Vi holder øje med hvem der forsøger at logge ind, hvor de kommer fra, og hvor mange forsøg de bruger. Der opsættes 2-faktor autentifikation som sikrer at det ikke er nok at gætte dit password. Og så tjekker vi passwords når de oprettes så du ikke kan bruge et password som hackere kan finde i et data-leak.

Malware scanning

Skulle uheldet være ude og nogen faktisk får adgang til siden, så er håbet endnu ikke tabt. Wordfence scanner hele databasen og alle filerne løbende for at se om nogen har ændret på noget mistænksomt. Der er indbygget sofistikeret firewall, malware scanner og virus beskyttelse.

Overvågning

Overvågning

NetRaket anvender et moderne overvågningssystem som kommunikerer direkte med de sikkerhedsplugins der er installeret i de sider vi administrerer. Det betyder at vi kan se det med det samme hvis der opstår en sikkerhedshændelse såsom et hackerangreb eller et servernedbrud.
Udover at reagere på problemer, anvender vi dette system til kontinuerlig overvågning af hjemmesiderne så vi hver måned kan give dig en omfattende rapport om din hjemmesides helbred.

Oppetid

Vi logger sidens tilgængelighed

Sikkerhed

Vi rapporterer sikkerhedshændelser

Backup

Vi viser hvilke backups der er lavet og gemt

Hastighed

Vi registrerer sidens hastighed løbende

Søgemaskiner

Vi kontrollerer Google’s indekseringsscore for din side

Backup

Selv med sikkerheden i top er det vigtigt at være forberedt på det værste. Derfor er backup en del af NetRakets Serviceplan. Mange webhoteller tilbyder daglig backup, men det kan være problematisk at have sin sikkerhedskopi liggende sammen med originalen. Hvad nu hvis din side går ned på grund af en fejl på webhotellet?
Derfor anvender vi det bedste backup- og migreringsværktæj på markedet som gør os i stand til både at sikkerhedskopiere hele din side hver eneste dag, men også til hurtigt at flytte den til et andet webhotel, permanent eller midlertidigt, hvis det skulle være nødvendigt.

 

Sæt farten op!

Sæt farten op!

De fleste brugere forlader en side der ikke loader indenfor få sekunder. Og mange kommer aldrig tilbage. Derfor er fart en høj prioritet på hjemmesider. I så høj grad, at søgemaskiner faktisk holder øje med hjemmesiders fart, så de kan prioritere at foreslå hurtige hjemmesider til deres brugere. Med andre ord – hvis du vil findes på Google, så skal din hjemmeside være hurtig! Og selv om din side får et markant boost af at vi overtager webhotellet så kan vi gøre endnu mere!

Raket-fart

Ved at lave en lokal ‘cache’, kan vi undgå at din side skal generere alt sit indhold hver gang den bliver besøgt. Ting der er ens hver gang de vises kan gemmes i hjemmesidens hukommelse. Derudover kan vi gøre en masse filer markant mindre ved en process der hedder minification, vi kan udskyde indlæsning af videoer, vi kan komprimere billeder og rigtig meget andet. Vi bruger de bedste optimeringsværktøjer og vi sørger for at konfigurere det, og overvåge det gennem vores eget kontrolpanel.

Billedoptimering

Billederne er som regel det der tager længst tid at loade på en hjemmeside – og det giver ikke mening at sætte opløsningen ned eller bare fjerne billeder. Det er jo billederne der får siden til at komme til live! Men billeder kan komprimeres – og der kan laves forskellige versioner til forskellige devices, så der vises et mindre billede på en mobiltelefon end på en stor computerskærm. Vores værktøjer automatiserer den proces så ethvert billede der bliver lagt ind automatisk bliver opdateret med forskellige komprimerede formater som passer til forskellige skærmstørrelser. Komprimering af billeder er en tung process, men vi håndterer det hele eksternt så din side ikke bliver langsom imens der komprimeres.

Brugervenlig sideredigering

Brugervenlig sideredigering

For at gøre det så nemt som muligt at ændre i hjemmesiden anvender NetRaket visuelle designværktøjer. Det gør det meget lettere at redigere i siden selv, og letter arbejdet når vi sidder i et videoopkald og laver rettelser sammen med dig.

Divi

Elementor

Domæne og Hosting

Domæne og Hosting

Vi arbejder sammen med nogle af Danmarks bedste webhoteller. Vi sætter en ære i at tage det fulde ansvar for hjemmesiden så du ved at du altid kan tage fat i os, uden at overveje præcis hvem der skal løse problemet. På den måde kan vi også sørge for korrekt opsætning og sikkerhed helt fra bunden.

Hurtigere Webhotel

Se på de forskellige pakker hos eksempelvis one.com og simply.com. Den pakke de anbefaler til virksomheder med én eller få hjemmesider er markant langsommere end den de anbefaler til virksomheder med mange hjemmesider. Derfor bliver din server altså hurtigere, bare af at blive en del af NetRaket familien.

Domæne

Når både webhotellet og domænet bliver en del af NetRaket får vi mulighed for at agere på alle fronter. Har du eksempelvis et .dk domæne, så er det registreret hos dk-hostmaster. Og de indstillinger der kan laves i deres kontrolpanel har ansvaret for at dit domæne faktisk virker. Derfor anbefaler vi at I lader domænet blive en del af din NetRaket serviceaftale.

HTTPS og SSL

Det er forventet af hjemmesider idag at de bruger SSL eller TLS kryptering. Hvis de ikke gør det, så vil moderne browsere nægte at vise siden og i stedet fortælle brugere at det er en usikker side. Vi sørger for korrekt opsætning og årlig fornyelse af SSL certifikater gennem webhotellets kontrolpanel.

Lad os finde den rigtige løsning til dig!