+45 60 13 13 03 support@netraket.dk

NetRaket Hjemmesider

Hjemmesider der gør indtryk

Vi bygger hjemmesider, der passer til dit temperament. Vi tager billederne og skriver teksterne – og så afleverer vi din ny hjemmeside på 4 uger!

Fokus på de små virksomheder

Konsulenter, coaches, saloner, klinikker og håndværkere

Konsulenter

Håndværkere

Hjemmesider til klinikker

Klinikker

Saloner

Bliv set og hørt online

Det er forfærdelig svært at skaffe kunder uden en god hjemmeside

Uanset hvordan du får fat i dine kunder. Uanset om du ringer kold kanvas, sender e-mails rundt eller handler med venner, familie eller dit eget udvidede netværk.

Du bliver bare ikke taget seriøst uden en god hjemmeside!

Din hjemmeside er dit førstehåndsindtryk

Når du møder et nyt menneske, har du 20 sekunder til at skabe et vedvarende førstehåndsindtryk. Det gælder også din hjemmeside. Og når du taler med dine kunder, har de allerede et indtryk af dig, hvis de har set din side.

63% af al handel starter online!

Selv fysiske kunder, der kommer ind i din butik, har som regel fundet og tjekket butikken online.

Hvis du ser nogen stå udenfor med deres telefon, så er de nok ved at tjekke din hjemmeside, før de går ind.

Halvdelen af alle virksomheder lukker inden for 5 år!

Hver femte lukker faktisk allerede i sit første år. En virksomhed fungerer bare ikke uden kunder. Din aftale med en kunde kan hurtigt stå og falde med din hjemmeside.

Kan de ikke finde dig online, så vælger de din konkurrent i stedet.

Hvad skal der være på siden?

Et flot design er ikke nok i sig selv. En professionel hjemmeside er gennemtænkt. Den har flotte billeder, professionelle tekster og unikt design.

Billeder af din virksomhed i dit design

Du skal ikke tage billeder til din hjemmeside med din mobiltelefon. De har gode kameraer, og der er selvfølgelig undtagelser, men de bedste billeder får man som regel med et ordenligt kamera og en god fotograf. Én, som har en vision for din hjemmeside i hovedet, når han besøger dig.

Professionelle tekster

Tekster skal både fange dine potentielle kunder og søgemaskinerne. Derfor skal dine nøgleord gå igen, men uden at du gentager dig selv. Og du skal tale direkte til dine kunder. Derfor skriver vi ofte teksterne til de hjemmesider, vi bygger. Vi holder et interview, hvor vi lærer alt om din virksomhed, og så skriver vi for dig.

Unikt design

Vi er eksperter i branding og kan endda hjælpe dig med at finde på virksomhedens navn og designe dens logo. Vi kan også nøjes med at kreere et design til din hjemmeside, som udtrykker din forretnings værdier og præsenterer din virksomhed fra sin bedste side.

Er du klar til at lette?

Uanset om du har været igang i flere år, eller om du ikke har oprettet din virksomhed endnu, så kan NetRaket give dig et kæmpe boost! Vi arbejder sammen med små og store virksomheder hver eneste dag, og vi deler gerne ud af vores viden og erfaringer.

Kan jeg ikke bare lave min hjemmeside selv?

Det kunne du sikkert godt – men hvad kunne du omsætte for på den tid, du skal bruge på at lære at lave hjemmesider?

Ved du nok om det?

Husker du at lave søgemaskineoptimering? Får du det til at se godt ud på en mobiltelefon? Har du styr på sikkerheden? Og hvad gør du, hvis siden ikke loader hurtigt nok?

Bliver det flot?

Man kan som regel godt se, om en hjemmeside er lavet professionelt, eller om du selv har været i gang. Og det gør en verden til forskel i førstehåndsindtrykket.

Og så skal du huske, at det, der er flot på en computerskærm ikke automatisk, er flot på en mobiltelefon. Eller en tablet.

Får du det gjort?

Vi har set på virksomheder, som selv har købt et domæne og et webhotel. Efter et år er mindre end 5% af siderne online. Resten står bare hen som tomme domæner. Og vi kan godt forstå det!

Der er meget at sætte sig ind i, og du skal også drive din virksomhed.

Kan du lave den billigere?

Lad os spare dig for matematikken – svaret er nej!

En god hjemmeside skaffer dig flere kunder. Den er en indtægt – ikke en udgift.

Men selv hvis vi bare talte ren omkostning for dig – så er svaret stadig nej. Vi laver mange hjemmesider – og det betyder at vi får særlige rabatter på de værktøjer der skal bruges til at bygge en god side – og den rabat deler vi selvfølgelig med dig!

Du er kun 3 skridt fra din nye hjemmeside!

Kontakt os

Fortæl kort om, hvad hjemmesiden skal bruges til. Så kontakter vi dig for at finde et tidspunkt til workshoppen

Vi afholder workshop

På workshoppen tager vi billeder og lærer om dig og din virksomhed. Alt, hvad vi skal bruge for at lave den hjemmeside, du har brug for

Godkend resultatet

Efter en uges tid præsenterer vi din nye hjemmeside for dig. Og når du er tilfreds, lægger vi den på nettet.

Lad os finde den rigtige løsning til dig!

Hjemmesidens indhold

Et godt design er ikke nok. Din hjemmeside skal forklare din virksomhed med ord og billeder. Her kan vi også hjælpe! Vi tager billeder, skriver tekster og laver grafik, så din hjemmeside bliver komplet.

Komplet design

Hjemmesiden er førstehåndsindtrykket hos mange af dine kunder. Det er vigtigt, at den fanger deres opmærksomhed, men samtidig afspejler din virksomheds identitet. Derfor anbefaler vi, at du får den lavet professionelt.

Alt det tekniske

Når siden er bygget, skal den ligge på nettet. Den skal være hurtig og nem at finde på søgemaskinerne. Og så skal den beskyttes mod hackerangreb. NetRaket er din partner på nettet, så du behøver ikke bekymre dig – vi skal nok stå for det hele!

Tilfredshedsgaranti!

Vi er ikke færdige, før du er tilfreds. Så skulle du være utilfreds med resultatet, så går vi tilbage til tegnebrættet! Men vi ved også at en hjemmeside aldrig er helt færdig – det er en process. Når siden er blevet offentliggjort, skal der stadig ændres lidt ind imellem. Det er heldigvis alt sammen inkluderet i NetRakets Serviceplan.

Hvem bruger NetRaket?

I 2023 vandt denne side en Special Kudos CSS Design Award

Se hvad dommerene sagde her!