+45 60 13 13 03 support@netraket.dk

Selv små designændringer kan gøre en stor forskel for din hjemmesides udseende og brugeroplevelse. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan give din hjemmeside et facelift med disse fem nemme designtips.

1. Få styr på farverne

Farver er en vigtig del af dit designs udseende, og de kan have en stor indvirkning på, hvordan dine besøgende oplever din hjemmeside. Vælg en farvepalet, der passer til dit brands visuelle identitet, og brug kun et par farver i hele designet. Brug også farver på en måde, der skaber kontrast og gør det derigennem nemt for besøgende at navigere på din hjemmeside.

2. Brug tydelige overskrifter

Tydelige og præcise overskrifter hjælper dine besøgende med at finde den information, de leder efter, og så gør de det væsentligt nemmere at navigere rundt på din hjemmeside. Brug store og tydelige overskrifter, der skiller sig ud fra resten af teksten, og som er lette at læse.

3. Opdater dine billeder

Billeder kan have en stor indvirkning på dit designs udseende, så det er vigtigt at bruge billeder, der passer til dit brands visuelle identitet og tema. Hvis du bruger stockfotos, skal du sørge for at vælge billeder, der passer til din hjemmesides emne og stil. Hvis du tager dine egne billeder, skal du sikre dig, at de er af høj kvalitet og i den rette størrelse og format. Så giver du modtageren på den anden side af skærmen den bedste brugeroplevelse.

4. Hold afstand

Afstand mellem de forskellige elementer på siden kan bidrage til at fremhæve de ting, du ønsker at sætte fokus på, og samtidig skabe en mere overskuelig og æstetisk oplevelse. Overfyld ikke din hjemmeside med for mange elementer, men giv hvert element plads. Så virker teksten knap så tung at komme igennem for læseren.

5. Optimer til mobilen

Flere og flere bruger deres mobiltelefoner til at surfe på internettet, og derfor er det super vigtigt, at du tilpasser din hjemmeside, så den også kan tilgås fra mobiltelefoner.
Sørg for, at din hjemmeside er nem at navigere i fra en mobiltelefon, og at den indlæser hurtigt. Sørg for at dit layout er responsivt, så det automatisk justerer sig til forskellige skærmstørrelser.

Det gør NetRaket

Som del af NetRakets serviceaftale laver vi løbende små og store designændringer.

Det gør en forskel, om siden følger tidens tand eller ser 10 år gammel ud.

Selv små designændringer kan gøre en kæmpe forskel for din hjemmesides udseende og brugeroplevelse, og derfor er det værd at få gjort, så dine kunder forhåbentlig har lyst til at købe hos dig.