+45 60 13 13 03 support@netraket.dk

Mobilt responsivt design er afgørende for din hjemmesides succes i dag.
Men selv med den bedste intention om at bygge en responsiv hjemmeside kan det ske, at din mobilside ser helt forkert ud.

Heldigvis er der nogle enkelte ting, du kan gøre for at løse problemet. I denne blogpost vil vi guide dig igennem nogle af de vigtigste trin til at få din mobilside back to normal.

Responsivt design betyder, at din hjemmeside skal tilpasse sig forskellige skærmstørrelser og enheder, herunder smartphones og tablets. Men nogle gange kan der opstå problemer med designet, og det kan resultere i, at din mobilside ser helt forkert ud.

Det kan skyldes problemer med marginer, padding, bredde eller elementer, der ikke er blevet tilpasset til mobilvisning. Vi vil vise dig, hvordan du kan rette op på disse problemer og selv sørge for, at din mobilside fungerer, som den skal.

Brug responsive designmetoder

Brug relative størrelser og afstande til at sikre, at dine elementer tilpasser sig skærmstørrelsen og ser korrekte ud på både mobil og desktop. Det kan eksempelvis være ved bruge enheder som % og vw (viewwidth) frem for px (pixels). Du kan også definere, hvordan bestemte ting skal se ud i særlige tilfælde. F.eks. når det udskrives eller vises på en mindre skærm. Det hedder en “media query” og kan enten gøres med lidt CSS kode, eller ved at trykke på de små mobiltelefon-ikoner i Divi.

Tjek dine transformationer og animationer

Tjek dine transformationer og animationer for at sikre, at de ser korrekte ud på mobilvisning og ikke slutter i et mærkeligt stadie. Generelt fraråder vi voldsomme animationer og animeret visning af elementer. I en verden hvor folk er for utålmodige til at vente 5 sekunder på at en side loader, skal du ikke bede dem vente yderligere på, at din animation sætter tingene på plads. Brug i stedet animationer til at lave små bevægelser.

I Divi kan du finde animationer for et modul under Design > Transformation eller Avanceret > Rulleeffekt. Undgå at misbruge funktionen. Det fjerner det fede ved effekten og bliver træls at kigge på i længden.

 

Hvad gør NetRaket?

Vores support sidder altid klar til at hjælpe.

Hvis du har en Serviceplan, kan du bare sende os et screenshot af problemet – så fikser vi det i raketfart.

Der er ingen grund til at spilde tid på designet, når du kunne tage ud og gøre dine kunder glade i stedet.