Karriere hos NetRaket

Hos NetRaket er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi holder siden her opdateret med aktive ledige stillinger

Studiejob i Digital Marketing

NetRaket ApS søger hurtigst muligt medarbejdere til 6-8 timer om ugen indenfor digital marketing. Der er ikke forventning om tidligere erfaring, da det er vigtigere at arbejdet udføres ud fra vores egen metode og værdisæt end at der er indarbejdet vaner. Det er dog vigtigt for os at du har lyst til at arbejde med markedsføring og lære om emnet.

Studenterassistent til Softwareudvikling

NetRaket ApS søger hurtigst muligt studentermedhjælpere til softwareudvikling 6-8 timer om ugen. Vi har brug for en detaljeorienteret softwareudvikler som både bekymrer sig om sikkerhed og design. Det der bliver bygget skal både være pænt og funktionelt.

Studieprojekt i Software

Hos NetRaket bygger og vedligeholder vi hjemmesider og vores primære værktøj er vores kontrolpanel som anvendes både internt og af kunder. Kontrolpanelet udfører med forskellige intervaller diverse sikkerhedskontroller og funktioner for de hjemmesider vi vedligeholder og vi kan derfor tilbyde et attraktivt studieprojekt indenfor software sikkerhed.