+45 60 13 13 03 support@netraket.dk

netraket hjemmesider

Vi laver din

komplette hjemmeside!

Vi laver din komplette hjemmeside!

Vi tager billederne, skriver teksterne og designer siden.
Du skal ikke røre en finger! Få kunder ind af døren i raketfart!

Har du allerede en hjemmeside?

Er du tilfreds med den? Hvad tænker dine kunder når de ser din hjemmeside? Kan du tåle at høre sandheden? Skriv din hjemmesides adresse i formularen her, så vender vi tilbage med en ærlig rapport – fuldstændig gratis!

11 + 9 =

Har du overhovedet brug for en hjemmeside?

63% af alle transaktioner starter online!

Selv fysiske kunder der kommer ind i din butik har som regel fundet butikken online eller tjekket den. Hvis du ser nogen stå udenfor med deres telefon, så er de nok ved at tjekke din hjemmeside før de går ind.

Halvdelen af virksomheder lukker inden 5 år!

Hver femte lukker faktisk allerede i sit første år. En virksomhed fungerer bare ikke uden kunder. Din aftale med en kunde kan hurtigt stå og falde med din hjemmeside, for hvis de ikke kan finde dig online, så vælger de din konkurrent i stedet.

Din hjemmeside er dit førstehåndsindtryk

Når du møder et nyt menneske har du 20 sekunder til at skabe et vedvarende førstehåndsintryk. Det gælder også din hjemmeside. Og når du taler med dine kunder har de allerede et indtryk af dig hvis de har set din side.

Det er forbandet svært at skaffe kunder uden en god hjemmeside

Uanset hvordan du får fat i dine kunder.
Om du ringer kold kanvas eller sender emails rundt.
Om du primært handler med venner og familie eller dit eget udvidede netværk.
Du bliver bare ikke taget seriøst uden en hjemmeside!

Kan jeg ikke bare lave min hjemmeside selv?

Får du det gjort?

Vi har set på virksomheder som selv har købt et domæne og et webhotel. Efter et år er mindre end 5% af siderne online. Resten står bare hen som tomme domæner. Og vi kan godt forstå det! Der er meget at sætte sig ind i, og du skal også drive din virksomhed.

Bliver det flot?

Man kan som regel godt se om en hjemmeside er lavet professionelt eller om du selv har været igang. Og det gør en verden til forskel i førstehåndsindtrykket. Og så skal du huske at det der er flot på en computerskærm ikke automatisk er flot på en mobiltelefon. Eller en tablet.

Ved du nok om det?

Husker du at lave søgemaskineoptimering? Får du det til at se godt ud på en mobiltelefon? Har du styr på sikkerheden? Og hvad gør du hvis siden ikke loader hurtigt nok?

Tror du det er billigere at lave din hjemmeside selv?

Vi hører det igen og igen – “det er billigere at lave sin egen hjemmeside”.

 

Vi er hamrende uenige!

 

En god hjemmeside skaffer dig flere kunder – den er en indtægt, ikke en udgift.

Men selv hvis vi ikke regner kunderne ind i det, så skal du stadig bruge en masse værktøjer for at bygge din hjemmeside og holde den hurtig, sikker & optimeret. De fleste ender med at købe de forkerte værktøjer, men selv hvis du køber nøjagtig det samme software som vi anvender, så er priserne meget højere for selvbyggere som kun skal bruge det til en enkelt hjemmeside.

Har du indholdet?

Et flot design er ikke nok i sig selv. En professionel hjemmeside er gennemtænkt.
Den har flotte billeder, professionelle tekster og unikt design.

professional fotograf

Billeder af din virksomhed i dit design

Du skal ikke tage billeder til din hjemmeside med din mobiltelefon. De har gode kameraer, og der er selvfølgelig undtagelser, men de bedste billeder får man som regel med et ordenligt kamera og en god fotograf. En som har en vision for din hjemmeside i hovedet når han besøger dig.

Professionelle tekster

Tekster skal både fange dit publikum og søgemaskinerne. Derfor skal dine nøgleord gå igen, men uden at du gentager dig selv. Og du skal tale direkte til dine kunder. Derfor skriver vi ofte teksterne til de hjemmesider vi bygger. Vi holder et interview hvor vi lærer alt om din virksomhed, og så skriver vi for dig.

Unikt design

Vi er eksperter i branding. Uanset om vi har hjulpet dig med at finde på virksomhedens navn eller designe dens logo, så laver vi et design som udtrykker din forretnings værdier og præsenterer din virksomhed fra sin bedste side.

Er din virksomhed klar til at accelerere?

Uanset om du har været igang i flere år eller om du ikke har oprettet din virksomhed endnu, så kan netraket give dig et kæmpe boost! Vi arbejder sammen med små og store virksomheder hver eneste dag, og vi deler gerne ud af vores viden og erfaringer.

Jeg hyrede netraket til at lave en omfattende ændring på min side, vedr. hastighed, SEO, og kundevenlighed. Jeg kan varmt anbefale netraket, hvis du har brug for hjælp til at få din side til at spille max! !

Katrine

Adminhelp

Vil du kontaktes?

Skriv dine kontaktinformationer her, så kontakter vi dig!

Hjemmesidens indhold

Et godt design er ikke nok. Din hjemmeside skal forklare din virksomhed med ord og billeder. Her kan vi også hjælpe! Vi tager billeder, skriver tekster og laver grafik så din hjemmeside bliver komplet.

Komplet design

Hjemmesiden giver førstehåndsindtrykket hos mange af dine kunder. Det er vigtigt at den fanger deres opmærksomhed, men samtidig afspejler din virksomheds identitet. Derfor anbefaler vi at du får den lavet professionelt.

Alt det tekniske

Når siden er bygget skal den ligge på nettet. Den skal være hurtig og nem at finde på søgemaskinerne. Og så skal den beskyttes mod hackerangreb. NetRaket er din partner på nettet, så du behøver ikke bekymre dig – vi skal nok stå for det hele!

NetRaket Workshop

Din hjemmeside skal handle om dig og dine kunder. Derfor har vi sammensat en workshop hvor vi kan lære alt om dig og dine kunder, tage gode billeder og forberede os grundigt.

Så kan du fokusere på at få din forretning klar til en masse nye kunder imens vi gør hjemmesiden klar!

TilfredshedsGARANTI!

TilfredshedsGARANTI!

Vi er ikke færdige før du er tilfreds. Så skulle du være utilfreds med resultatet, så går vi tilbage til tegnebrættet!

Når siden er blevet offentliggjort vil man ind imellem ønske at få noget opdateret. Det er heldigvis alt sammen inkluderet i NetRakets Serviceplan.

Se godt ud på alle skærme!

Uanset om din side bliver besøgt fra en computer, en tablet eller en smartphone, så skal den se lige godt ud!

Få et uforpligtende tilbud!

Få et uforpligtende tilbud!

Du er kun 3 skridt fra din nye hjemmeside

1

Udfyld kontakt-formularen

Fortæl kort om hvad hjemmesiden skal bruges til. Så kontakter vi dig for at finde et tidspunkt til workshoppen

2

Vi afholder workshop

På workshoppen indsamler vi alt hvad vi skal bruge for at lave den hjemmeside du har brug for

3

Godkend resultatet

Efter en uges tid præsenterer vi din nye hjemmeside for dig. Og når du er tilfreds, lægger vi den på nettet.

Hvem bruger netraket?

Hvad sker der når hjemmesiden er færdig?

Din hjemmeside skal kunne holde til at du skalerer din forretning. Når kunderne begynder at besøge din nye side skal den have noget hosting der kan holde til det. Og når hackerne kommer, så skal den holdes sikker og online. Og så skal din side holdes opdateret så den altid er hurtig, sikker og imødekommende!