Studieprojekt i Software

Studieprojekt i Software

Hos NetRaket bygger og vedligeholder vi hjemmesider og vores primære værktøj er vores kontrolpanel som anvendes både internt og af kunder. Kontrolpanelet udfører med forskellige intervaller diverse sikkerhedskontroller og funktioner for de hjemmesider vi vedligeholder og vi kan derfor tilbyde et attraktivt studieprojekt indenfor software sikkerhed.

I efteråret arbejder vi med at automatisere:

  • Backup løsninger
  • Scanning efter virus og malware
  • Kontrol af kodekvalitet, korrekthed og hastighed
  • Integration til partnersystemer, såsom Google Analytics

Vores systemer udvikles i objekt orienteret PHP og MySQL og anvender en komponent-centrisk version af MVC designmønsteret. Vi skal nok give en grundig introduktion til rammeværket så i kan fokusere på jeres projekt.

I vil få mulighed for at arbejde i et ungt team, hvor vi hjælpes ad med at få tingene til at lykkes, og bygge et reelt og funktionelt software produkt som del af jeres projekt, og alt efter afslutningsdato kan det måske endda testes live inden I skal til eksamen.

Det er vigtigt for os at være tæt på hinanden, og det er derfor forventet at I kan møde op fysisk på kontoret i Fredericia mindst en gang om ugen.

Ved interesse, så kontakt info@netraket.dk og lad os definere et projekt som både passer ind i jeres interesseområde og NetRakets forretningsområde.